EQUIPO

Sara Escribà

Psicòloga

TERAPEUTAS

Graduada el Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·legiada en el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (*COPC) Màster en teràpia familiar socioeducativa per la Universitat de Barcelona (IL3-UB) i EDUVIC · Itinere. Acreditada com a terapeuta familiar per la *Societat Catalana de la Teràpia Familiar. Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat internacional de la Rioja (UNIR).

Formació complementària en curs sobre abús sexual infantil per la Fundació Vicky Bernadet, curs sobre violències sexuals pel Deparament de Feminismes, tècnica en violència de gènere per la Universitat de Nebrija i cursos sobre l’impacte de la socialització de gènere en la subjectivitat dels homes i dones per l’Associació de Psicoteràpia Constructivista sistèmica i feminista.

La seva experiència professional s’ha centrat en l’àmbit de la protecció de la infància i l’adolescència en diferents serveis així com en l’acompanyament terapèutic i psicoeducatiu de nens, adolescents i famílies en situació de vulnerabilitat i risc.

Sara Escribà

Reserva tu consulta 

Nos ponemos en contacto contigo lo antes posible.