Nou conveni de col·laboració amb APSA a Sevilla

El passat 29 de setembre es va dur a terme a Sevilla la conferència “Terapia Familiar sistémica, neurociencia y reprocesamiento del trauma: una relación entre lo interpersonal y lo intrapersonal” a càrrec d’Adela Camí.

Es va reflexionar des de l’òptica de la Teoria Polivagal de Porges sobre com el Sistema Nerviós Autònom (SNA) intervé en la regulació de les nostres emocions i de la nostra interacció social.

Si esteu interessats/des a visualitzar la conferència podeu clicar  aquí.

Aquest esdeveniment ha servit per formalitzar el nou acord de col·laboració que es va signar recentment entre EDUVIC (Psicoterapia & Trauma Institute i l’Escola Itinere) i APSA Psicología Integral, una empresa amb un ampli recorregut i experiència atenent en l’àmbit terapèutic diferents tipus de dificultats individuals i familiars. Tant el Psicoterapia & Trauma Institute com l’Escola Itinere col·laboraran en l’espai que ens ceideixen en la seva seu de Sevilla, creant una aliança que ens permetrà créixer en l’àmbit professional, compartint coneixement i propòsits.

L’acord inclou:

  • Activitats de caràcter formatiu d’acord amb el nostre compromís amb la divulgació i la investigació dels coneixements adquirits. Iniciem aquesta etapa amb el Postgrau en Intervenció Familiar Socioeducativa i el Màster en Teràpia Família Socioeducativa.
  • Atenció psicoterapèutica especialitzada gràcies a la dilatada experiència de les dues entitats.
  • Sessions d’intervisió setmanals.

Aquest acord ens permetrà impulsar les nostres formacions en teràpia familiar, trauma i neurociència, així com enfortir-nos com a psicoterapeutes gràcies a l’intercanvi amb altres professionals.La Dácil González, psicòloga sanitària y psicoterapeuta especialitzada en trauma, i l’Higinio Trujillo, psicoterapeuta de famílies i docent, encapçalen aquest nou projecte després d’haver canviat recentment de lloc de residència, desplaçant-se a la capital andalusa.

Compartir en Facebook
Compartir en Twitter
Compartir en Linkedin
Compartir en Pinterest

Reserva tu consulta 

Nos ponemos en contacto contigo lo antes posible.